27 november 2009

tillskott i kamerafamiljen!

diana
här är diana. hon är blå, hon är svart, hon är plast, hon är analog, hon är multismart, hon är multiformat, hon är snygg. hon har också begåvats med en fantastiskt fin blixt. ja, vad säger man? shoot!

3 kommentarer:

 1. maja! hon e ju jättefin!!! o gissa hur många gånger jag stått o tittat, hållit o pillat på denna fina lilla kamera o tänkt att jag kanske ändå ska ge mej själv en julklapp...! så om hon e lika bra som jag tror, berätta o hon kommer att få en syssling i tokyo! kram s!

  SvaraRadera
 2. skönt när de tekniska prylarna kommer med färdiga namn. jag får alltid sån beslutsångest när jag måste döpa dom själv. himla fin var hon. den där diana. kram!

  SvaraRadera
 3. sara, såklart hon ska få en syssling! jag vågar nästan garantera att hon är super, även om jag inte hunnit framkalla något än. men det är så kul att fota! o man får med blixtfilter i massa färger. o man kan köpa polaroidbakstycke o massa roliga linser. du vet säkert. så kan vi vara partners in lomography du och jag.

  anna, ja det är så smidigt. även jag har en vana att döpa saker, men faktiskt inga kameror än så länge. det var på tiden.

  SvaraRadera