19 augusti 2009

struts.

09_08_19

igår, först en kväll som alla andra. efter att ha ätit för vad vi förut tyckte var dyra priser, men nu tycker är billiga, gick vi hem från kinastället. där och då föll det sig så att vi passerade en tillfällig second hand-butik, struts. "titta!" utbrast utbrast jonas och pekade på den fina skyltdockan, och insåg för sent att han även pekade på en hel hoper människor som satt där inne och tittade ut. som tur var var de vänligt sinnade och ropade in oss att sitta med i den lilla skaran. där fick vi se ett utomordentligt underhållande framförande av en rar gutt. han talade om när han mötte sina hjältar och visade bilder från dessa tillfällen. hjältar som dr dre, eminem och bob dylan för att nämna några. ibland brast han ut i sång. inspirerande, oväntat och inte så mycket sanning. men sanning är att det verkar hända i oslo.

2 kommentarer:

  1. Vad fina foton söta du! Du verkar ha det bra i Oslo, när får man komma på besök? Kanske med syrran när allt lugnat ner sig lite.. hon, håkan o lilla C köpte ny lägenhet på söder igår!

    Hörs o ses (förhoppningsvis) snart!

    Puss /emmi

    SvaraRadera
  2. hej du! du är välkommen på besök närhelst jag är i stan! roligast är om du kommer på en helg för då är jag oftast ledig. let me know söta. kram kram

    SvaraRadera